RIP Mevrouw E. Nobbe

Peggy Stein schrijft :

RIP Mevrouw E. Nobbe
27-03-1923 – 04-02-2017
Afgelopen zaterdag ontving ik het verdrietige bericht van mevrouw Nobbe’s dochter Linda van Soest. Een bericht waarvan je weet dat het ieder moment kan komen. En dan is de realiteit daar! Lieve, krachtige, mooie mevrouw Nobbe is overleden. Midden in haar strijd voor recht voor allen die de Indische Kwestie aangaat. Dat wilde ze namelijk nog zo heel graag voor hen betekenen. Mevrouw Nobbe heeft pas 3 maanden mogen genieten van de erkenning van haar soldij vanuit de Backpay regeling. Hier heeft ze 71 jaar op moeten wachten. Een erkenning die mede met de enorme inzet en steun van haar dochter Linda is bereikt.
Mevrouw Nobbe heeft samen met haar dochter Linda al onze berichten voor haar op Facebook gelezen. Ze was vrolijk, trots en er érg blij mee. Het gaf haar nóg meer reden om haar stem te laten horen.
Mevrouw Nobbe, ik heb uw stem gehoord en hoor uw stem nog steeds.
Linda en familie veel sterkte bij het verlies van je dappere moeder. Een voorbeeld voor ons allen.
Peggy Stein
https://www.facebook.com/groups/684839725027229/permalink/685244751653393/

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op RIP Mevrouw E. Nobbe

  1. RLMertens zegt:

    Begin vorig jaar de backpay aangevraagd voor een 98 jarige kennis M. in een verzorgingshuis. Woonde geheel alleen, want de kinderen woonden in Canada, Thailand en Duitsland. Op een avond belde hij op; ‘ach, ik heb het ontvangen! Nog nooit zoveel geld op mijn rekening gezien! Wat moet/ga ik doen? Ik antwoordde; ‘Mond dicht. Bestel/ laat het bezorgen je favoriete Indische kost; Speel Sinterklaas voor je klein/kinderen etc. Deze middag(!) dacht ik; even bij hem langs te gaan. Zoals gebruikelijk keek ik naar hem uit in de recreatie zaal en sprak een personeelslid aan. ‘Ach meneer, mijnheer M. is 2 maanden geleden overleden, 99 jaar oud!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.