Stichting Pondok Anggrek, hulp op maat voor de Molukse en Indische ouderen

Wie zijn wij?   Wij zijn een enthousiast team van vrijwilligers en professionals met Indisch/Molukse of Papua achtergrond die met heel hun hart de oudere Indische/Molukse en Papua gemeenschap wil helpen in de breedste zin des woords.
Wat kunt u van ons verwachten?
Traditie is en blijft een belangrijk deel van ons leven. Zijn we nu 80 of 40 jaren oud, het zit in ons. We nemen het altijd mee in ons dagelijks leven. Hierdoor komen we weleens in bepaalde, soms vervelende situaties die eigenlijk met de juiste informatie goed op te lossen zijn. We zeggen vaak te snel “sudah, laat maar” komt wel goed!  Het valt niet altijd mee om in deze “snelle, digitale” maatschappij de juiste instanties te vinden. Stichting Pondok Anggrek wil zich inzetten voor de Indische, Molukse en Papua mensen die daar behoefte aan hebben. Hulp vanuit een groep vrijwilligers/professionals die zelf uit een Indisch, Moluks of Papua gezin komen, kunnen helpen uit een Indisch, Moluks en Papua standpunt.  Gaat het om maatschappelijke zaken, wilt u een catering bestellen of moet er wat gebeuren in huis, Stichting Pondok Anggrek i.o. heeft het in huis. Ook voor Indonesische spirituele vraagstukken bent u aan het juiste adres.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.