Identificeer jezelf maar eens als Indo

indosbelikelogoLola van Ruler : Op zondagochtend ontving ik een berichtje met de vraag of ik mee ging naar de speelgoedwinkel om een donkere babypop te kopen voor mijn drie jarige nichtje. Geen vreemde vraag voor mij. Ik heb zelf altijd donkere poppen, barbies en knuffels gehad. Maar dat mijn nichtje hier zo specifiek om aan het vragen was de laatste tijd, dat verbaasde mij wel. Toen ik er vroeger om vroeg als klein meisje, deed mijn moeder het af als iets geks. Alsof ik mij wilde afzetten tegen alles en iedereen.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Identificeer jezelf maar eens als Indo

  1. Anoniem zegt:

    Zie je zoveel donker poppen dan?? Geloof het niet…vreemd eigenlijk

  2. si John zegt:

    Goed verwoord. Geen land maar “tijdperk”.
    Si John

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.