Problemen met deze site ?

Een lezer heeft de laatste weken moeilijkheden  met deze site.
Wie kent dit?    Ze schrijft:

Kijk,  dit krijg ik iedere keer:

“De identiteit van deze website of de integriteit van deze verbinding kan niet worden gecontroleerd. De naam van het beveiligings certificaat komt niet overeen met de naam van de website”

En dan word ik eruit gegooid!  Terwijl ik al jaar en dag op je website zit, met dezelfde computer, waar steeds aan cookie/internet verwijdering gewerkt wordt en schijfopruiming en defragmentatie. Ik snap er geen barst van. Heeft niemand dat?
Ik kom (omdat ik de kids help met hun werkstukken) op honderden websites per dag…. Nergens problemen.  Hoe toch?

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Problemen met deze site ?

 1. Boeroeng zegt:

  Probeer of resetten van IE helpt: Configuratiescherm – internetopties – tab Geavanceerd – knop  ‘opnieuw instellen’

  opnieuwinstellen

  • Jan A. Somers zegt:

   Wat te doen bij Edge? Ik heb af en toe ook problemen. In ieder geval erg langzaam. Maar het lukt.

   • Jan A. Somers zegt:

    Plus luide radioreclames.

   • Ron Geenen zegt:

    Meneer Somers:
    Ik veronderstel dat u in uw computer windows 10 heeft?
    Hoeveel geheugen zit er in uw computer? U heeft minimum 8gigabite nodig. Windows 10 is veel zwaarder dan 7 of 8. Daarnaast wordt het aanbevolen 64 bites te gebruiken en geen 32. Er zijn IT mensen die beweren dat 4 gb geheugen genoeg is. Ik gebruik 16 gb, waardoor ik tegelijk een paar programma’s kan openen. Heb dat nodig wanneer ik foto’s aan het manipuleren ben.

 2. Isak Laurens zegt:

  Of maak gebruik van een andere browser, Google Chrome of Mozzila Firefox.

 3. Anoniem zegt:

  nog. nooit gehad gelukkig.

 4. R. Bastiaans zegt:

  Kijk eerst of je de laaste updates voor windhoos al hebt geinstalleerd (dit kan soms al helpen).

  Verwijder alle cookies en reset daarna IE zoals hieronder is beschreven:
  https://support.microsoft.com/nl-nl/help/17441/windows-internet-explorer-change-reset-settings#ie=ie-9

 5. Ron Geenen zegt:

  Wat voor windows program wordt er gebruikt?
  Wat voor office program of email adres wordt gebruikt?
  Ik gebruik windows 10 en office 2013, dus Edge. En voor emails Outlook.
  In Outlook >>>Home staat o.a. Move. Kijk daar of u de site misschien heeft gemerkt als zijnde “Spam” of iets dergelijks.
  Nice “Move” staat het woord “Rules” Daar kan men allerlei regels verzinnen om o.a. emails uit te filtreren.

  Probeer de website te openen met een ander email adres. Mijn advies o.a. gebruik zo min mogelijk Yahoo. Een van de betere zijn gmail. Nog beter als u een eigen website heeft, ook daar een eigen email en die van de kinderen aan te verbinden.

 6. hansvschaik zegt:

  Mijn provider is KPN en die benoemd bijna alles van worldpress.com tot spam, zodat er niets naar de mailbox gaat. Is overigens wel terug te vinden in de webmail. Dat moet ik dagelijks contrleren anders krijg ik geen indisch4ever en geen javapost! Ik weet niet hoe ik dat moet aanpassen.
  Mijn mail is via Thunderbird en internet via Firefox.

  • Ron Geenen zegt:

   “”””””””””Mijn provider is KPN en die benoemd bijna alles van worldpress.com tot spam, “”””””””””

   En heeft u daar navraag voor gedaan? Ik dacht dat dat niet rechtmatig is.
   De WordPress websites zijn zelf beter beschermd dan andere en dat komt door WordFence.
   Daarnaast zou ik meteen overstappen naar een ander.
   Uw mail en internet via Thunderbird en Firefox hebben daar niets mee te maken.

  • Indisch4ever zegt:

   Hans.

   In windows livemail kun je dit doen:

   * zoek een wordpressmail
   * wijs die mail aan met je muis
   * en rechtsklik dan, een menu moet open gaan
   * wijs met je muis aan de regel “ongewenste email”
   * een tweede menu gaat openen
   * klik daar op de regel ‘afzender toevoegen aan de lijst met veilige afzenders’
   * of klik de regel ‘domein van afzender toevoegen aan lijst met veilige afzenders’

   ongewensteemail

 7. rob beckman lapre zegt:

  Nooit enig probleem met de site gehad.

  • Ron Geenen zegt:

   Rob, de systems worden steeds meer gecompliceerd. Daarnaast Zijn er vele hyjackers, hackers, enz, die anderen proberen te infiltreren. Niets is meer zeker op de world wide web. Believe me. Als niets helpt, raad ik de persoon gewoon een ander email adres te maken met een zeek ingewikkelde password. Ik heb passwords van 20 letters of meer, hoofd en kleine letters en daar tussen tekens. Ik heb daarnaast een klein notitie boekje waar ik alles in schrijf en bewaar het op een goede plaats. Als je eens gehackt ben geworden, wil je dat beslist niet meer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.