Nabestaanden MH17 willen informatie krijgen met hulp EU 

thomasschansmanRadio 1:  In een brief vragen de nabestaanden Mogherini de politieke druk te verhogen.
“De EU kan dat als geen ander. Wij denken dat juist de Europese Unie dit dossier daar telkens weer aanhangig kan maken”, zegt Thomas Schansman in het NOS Radio 1 Journaal op NPO Radio 1. Schansman schreef de brief namens de nabestaanden>
Zie eenvandaag.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Nabestaanden MH17 willen informatie krijgen met hulp EU 

 1. Peter James Jasper zegt:

  Volgens mij zijn het de VS die de Ukraine in bescherming nemen door de gegevens niet te verstrekken. De VS hebben grote belangen in de Ukraine. De EU en NL volgen de VS blindelings. Niet erg zinvol.

  • rob beckman lapre zegt:

   Hoe ging het toch alweer; “History, it might set you free ………from your ignorance”? De onbekendheid met de geschiedenis-wel to 75-80 teruggaand-waar de Sovjet Unie(Rusland)de Ukrainse bevolking terroriseerde door hun voedsel in te vorderen,en door de “Holodorm” miljoenen mensen de dood in te jagen,waarbij zelfs kanibalisme werd vastgesteld.De lege dorpen aan de oost-grens met de S.U.werden later gevuld met russen.Deze gebeurtenissen werden nooit door de Ukrainers vergeten,waardoor grote aantallen zich(zoals ook honderdduizenden Russen) zich of in Duitse krijgsdienst (ROA,RONA,Kozakkendivisie en andere (Waffen SS)eenheden)begaven of hand-,en spandiensten (“Hiwi’s”)voor de duitsers in de oorlog verleenden.Ook bevolkingsgroepen op de Krim -bv de Tartaren-waren tegen de russische overheersing,waardoor ook deze bevolkigsgroep zich aansloot bij de duitsers. Lees eens het verhaal over de “Holodorm”,en begrijp dan de diepe afkeer van de Ukrainers t.a.v.Rusland.

   • rob beckman lapre zegt:

    Moet de tekst ” de onbekendheid met de geschiedenis-wel tot 75-80 (jaar) teruggaand- updaten; lees ” – wel tot 83-84 jaar (1932/1933) teruggaand’. Schattingen sprekeen van plus-minus 3miljoen,300 duizend doden door de honger en ziekte(anderen menen dat het aantal VEEL HOGER was). Ieder jaar in November-dit jaar op 26 november-herdenken de Ukrainers met de “Holodorm Herdenkingsdag” de verschrikkingen van de Russische(comunistische)heerschappij .

   • Loekie zegt:

    Ja, die arme zachte Oekraïners…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s