Satu Solex

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Satu Solex

 1. Boeroeng zegt:

  toch hebben 16 mensen dit topic gedeeld op facebook.
  dwz ze nemen het adres over en zetten het zo op hun eigen facebookpagina.

 2. Boeroeng zegt:

  Op facebook is deze montage 32 x gedeeld .( op de eigen faceboopagina gezet)
  Kennelijk vinden mensen het leuk.
  1 iemand vond dat deze foto minachtend is voor indo’s
  iemand anders heeft de foto op zijn fb gezet en is toen “bedreigd”.
  Deze persoon heeft ook geen gevoel voor humor, dus. En hij bevestigt zelf het negatieve beeld over de motorgangs.
  Daarom mensen… ga lekker goofy in een solexgang rijden. Veel leuker zo.

  • ronaldo zegt:

   Je had gewoon ook mijn naam kunnen zetten hoor, die er tegen was, tegen zulk “grappige zelfspot” wat jij er mee wilde zeggen….ik vond het geen zelfspot, want je gebruikte andermans plaatjes, zoals de vlag van paatje en satudara….had liever foto van jou, dat t op jouw body was geplaatst, dat is dan zelfspot, boeroeng, maar jij wilt graag je gelijk hebben en dan ben ik OOK, maar een van degenen die geen humor zou hebben, jij weet wel beter, dat ik vol zit met humor en vooral zelfspot, als jij me volgt….en wat betref die “bedreiging” , ook zoiets, het was niet om jouw plaatje maar een ander plaatje wat die member plaatste op indogroep (iets met satu dora en kinderplaatje)….en de “bedreiging” kwam van een support en niet van een member….en btw, dat moeten we opeens dan maar geloven wat een eenling daar plaatste ? Kep toevallig met mn zoon er over gehad, die vice pres is bij sd en die haalde zn schouders voor op, vroeg eigenlijk alleen af, wat zo leuk aan is om plaatjes te gebruiken van een indovlag en members van sd, fotoshop jezelf op een becak met solexmotor, das indohumor, zei tie als laatste…. 😉 enneuh….voordat iedereen weer denkt dat ik warme banden hebt met sd, absoluut niet, maar ik zie wel veel, vooral positieve dingen van hun, wat anderen, vooral media, niet wilt zien….het brengen van bezoeken naar kinderziekenhuizen, met kadootjes, het inwilligen van verzoeken van ongeneeslijk zieken die graag nog op een harley wilt zitten/rijden en het brengen naar hun laatste rustplaats….maar voor media is dat niet interessant, vooral niet als de pres, met vice en vele members een baan hebben….een voetbalclub is toch ook geen “moordGang” als spelers een grensrechter doodschoppen en niet lang er na weer in diskrediet kwam door geweld op de velden ?

 3. Jan A. Somers zegt:

  In mijn jonge jaren had ik wel eens te maken met kantonniers. Dat zijn mensen die verantwoordelijk zijn voor het dagelijks technische gebeuren langs een deel kanaal of weg. Mannen met gouden handjes, zij konden ‘alles’, op hun dienstfiets. Toen kwam de Solex. Er werd dus een verzoek ingediend voor een Solex. Afgewezen, op zo’n ding reden ze veel te hard en konden ze hun inspecterende taak niet goed vervullen. U gelooft het niet, maar echt waar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.