Mail

Mail 1
Vond een oud papieren(!) knipseltje terug over de herdenkingsdagen.
Betreft een interneringsverhaal (kamp Ngawi Java) v reünisten dat vertelt in notedop hoe het erin die tijd aan toe ging.   Hij is ook digitaal (NRC abonnee) te lezen. Bier, kroepoek en harde verhalen – NRC

Mail 2
Vanwege een reünie ben ik op zoek naar Constance von Stockhausen, die bij leven ongeveer 68 jaar zal zijn.
Ze heeft de lagere school, de Oranje Nassauschool, in Enschede bezocht. Klas 5c, destijds met 50 (!) leerlingen, wil een reünie houden. Intussen zijn 30 personen uit alle windstreken getraceerd.
Kunt u mij op enigerlei wijze behulpzaam zijn Constance te vinden.
Met vriendelijke groet en hoogachting,

Mail 3
Ik ben op zoek naar de geboortedatum en plaats plus de ouders van Leendert Jurianus Siliakus.  Volgens mijn verre familie in indonesië is hij geboren in Amsterdam, tevens vertellen ze mij dat hij een arts? was bij het Knil.
Nu kan ik hem niet traceren in mijn stamboom (ondanks dat er 3 Leendert Jurianussen zijn. Ik heb in verschillende archieven gezocht (digitaal) maar vind niets over hem behalve de aankondiging van zijn huwelijk in Indië. (Zie afbeelding uit roosjeroos.nl)
Mijn vraag is of u iets kan betekenen voor mij.

Mail 4
Sinds kort ben ik ook zoekend naar de Familienaam Sigmund Salomon
Weissberg – Niermann. is in 1912 gehuwd te Batavia. Ik ben benieuwd of
er van die periode al huwelijksakte ter inzage zijn.
Davis Weissberg huwde in 1922 te Soerabaja met Anna Marie L. Simon.
David is oorlogslachtoffer en overleden te Semarong. Heb ik al een
foto van. Hij was eigenaar van Warenhuis Weissberg.
Beide heren zijn waarschijnlijk broers en daar wil ik graag achter komen.

Mail 5
__Wie-ben-ik-Penang
In de nalatenschap van mijn moeder kwam ik foto’s tegen van Militairen zonder naam en mij ook onbekend die in Panang waren. Komen wel uit Eindhoven. Ik ben nl zoekend naar nabestaanden om hen deze foto’s te schenken. Elke tip is welkom.1 foto voeg ik hierbij toe.

Mail 6
Iemand zei dat de persoon Boeke Brard zich nog veel kan herinneren over de familie Wijshijer uit west-sumatra.
Ik weet echter nog niet hoe ik met deze persoon in contact kan komen.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Mail

  1. Ron Geenen zegt:

    Mail 6:
    Wil graag weten wie u bent. Ik ken Boeke Brard en zijn familie heel goed en spreekt hem ook nog bij speciale gelegenheden.
    Stuur me je gegevens naar Ron@MyIndoWorld.com en ik neem contact op met Boeke en geef hem uw info.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.