27 aug Artez Bronbeek

Word deel van het kunstwerk INSIDE IN zaterdag 27 augustus 2016 11:30 uur Landgoed Bronbeek INSIDE IN is een kunstwerk van Rob Sweere dat helemaal uit mensen bestaat. Het is een performance die door het publiek zelf wordt gedaan. Tijdens deze performance zal Rob Sweere het publiek langs een vooraf uitgetekende vorm regisseren. Dit duurt een kwartier. De beweging van het publiek tijdens de performance wordt van bovenaf gefilmd en gefotografeerd. Deze foto’s zijn een week na de performance in groot formaat op landgoed Bronbeek langs de Velperweg te zien en ook op internet. Artez Bronbeekbronbeekboom2

6 studenten Graphic Design & Interaction Design van ArtEZ hogeschool voor de kunsten exposeren hun eindexamenwerk in Museum Bronbeek. Zij ontwikkelden 3 installaties, die zijn gebaseerd op en geïnspireerd door het koloniale erfgoed in Museum Bronbeek. Ze tonen hoe je met nieuwe ogen naar een oude museale collectie kunt kijken.
Julia Janssen en Madelon Balk selecteerden en vergeleken de spullen van Indische repatrianten uit de jaren 1950-1960 met die van hedendaagse Afghaanse en Syrische vluchtelingen: ‘Wat zou je meenemen als je je thuis moet ontvluchten? ‘. Lees verder .

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.