Mail

Mail 1
Goededag,   Ben op zoek naar de familie van mijn vader hij heet Josef Asas of Assas, hij heeft 3 zussen eentje woonde in dordrecht een in zoetermeer en een in sittard. Alle 4 leven ze niet meer maar ik heb nog neven en nichten die ik niet ken ik zou hun graag willen ontmoeten.  Misschien dat ik hun op deze manier kan opsporen, misschien kennen mensen hun.     Alvast bedankt met vr.gr. Silvia

Mail 2
Hallo Boeroeng.
Misschien heb je een plekje over voor de uitnodiging van Thomas Birsak, om zijn eindexamenproject aan de Utrechtse kunstacademie (HKU, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht) te bezichtigen. Een tijdje geleden stond op je website een item van deze derde generatie Indo, die aan de lezers vroeg mee te doen aan een onderzoekje over de (restanten van de) Indische cultuur in Nederland. Dit in het kader van zijn afstuderen als grafisch ontwerper. Ik heb eraan meegedaan en heb nu een uitnodiging gekregen om zijn afstudeerwerk te bekijken. De gegevens zijn te vinden in bijgaande links.  Zijn werk Tempo doeloe is 3 dagen lang te bezichtigen vanaf 1 juli 2016 (10.00 uur – 20.00 uur) in de Kunstacademie te Utrecht (locatie Oudenoord 700, Utrecht).

Mail 3
Dringend ! dingend ,ben ik op zoek naar Tony of Benny van Ede v.d.Pals ,speelde in 60 er jaren ,in een indo rock band. Wilt U mij a.u.b.helpen bedankt Jeanne

Dit bericht werd geplaatst in oproepen en mails. Bookmark de permalink .

Een reactie op Mail

  1. Loekie zegt:

    Mail 3 :
    19 december 2014 is onze kleine grote Guitarman Tony van Ede van der Pals overleden. We zullen hem missen! Tony, “You know I love You”
    http://www.theeasternaces.com/267364552

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.