Indonesië actueel

 The traditional Balinese medicine man that rocketed to fame on the Ubud tourist trail following the success of ‘Eat Pray Love’ has reportedly passed away. Ketut Liyer was known for his psychic healing readings that he would conduct from his home in Ubud, reading palms and predicting his guests’ destinies. Coconuts Bali

** Indonesian police have arrested three suspected militants with links to Islamic State, officials said on Thursday, saying the men had planned a bomb attack during the fasting month of Ramadan in the world’s most populous Muslim nation.
**   In strijd met godsdienstvrijheid en tolerantie
De minister van Godsdienstzaken, leidende figuren uit de islamitische wereld, iedereen schoof aan om uit te leggen dat de Koran niets zei over de verkoop van eten, en dat deze actie in strijd was met godsdienstvrijheid en tolerantie. President Joko Widodo zelf mengde zich in de discussie en zei dat de actie van de burgemeester van Serang ‘op geen enkele manier te rechtvaardigen was’.
** De derde executieronde onder het bewind van president Joko Widodo vindt plaats na de vastenmaand.
** Indonesia Seizes 7 Vietnamese Vessels for Illegal Fishing.
** Twee Australiërs die dachten leuk te zijn, mogen voor straf de komende 6 maanden Indonesië niet in. Reden hiervoor is dat zij het cabinepersoneel van Air Asia en andere passagiers zaten te sarren

Dit bericht werd geplaatst in Indonesia actueel. Bookmark de permalink .

5 reacties op Indonesië actueel

 1. Jan A. Somers zegt:

  “** Indonesia Seizes 7 Vietnamese Vessels for Illegal Fishing.’ Oude tijden van weleer keren terug. Alleen waren dat toen Japanse vissers(?). En die waren sneller dan de schepen van de Gouvernements Marine. Alleen de twee opiumjagers (Valk en Arend) konden ze pakken. En later de omgebouwde Zuiderkruis die twee snelle motorboten aan boord kreeg. Mijn vader had het voordeel dat hij goed de weg wist in de zeestraten, en zo die Japanners kon opwachten aan de andere kant. Het bleef een kat-en-muisspel.

 2. Huib Otto zegt:

  @ Boeroeng dit soort zaken doet nog steeds mijn bloed koken.

  Ik noem het de tirannie van Het Geloof. Hoe kunnen mensen zo onmenselijk zijn?.

  • Boeroeng zegt:

   100 jaar geleden dumpte mijn overgrootvader vrouw en kinderen . Het verhaal is dat mijn overgrootmoeder koekjes ging bakken en die verkocht op straat te Padang.
   Ze moest overleven met nog een paar kleine kinderen .
   Daar moest ik aan denken.

 3. Wal Suparmo zegt:

  Alleen deze Minister van Visserij SUSIE PUDIASTUTI een vrouw slechts maar met een lagere middelbare school( SMP), opleiding heeft gedurft 118 buitenlandse eigenaars schepen die in Indonesische wateren illegaal opereren, te verbranden en tot zinken tebrengen.Zij is echter ook de eigenaarster van SUSIE AIR met 50 kleine vliegtuigen voor locale verkeer transport.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.