Over Ernst Jansz


Ernst Jansz schrijft:
Gisteren was de 4 mei lezing in de Pieterskerk in Leiden, waar ik voor gevraagd was. Ik vond het een hele emotionele aangelegenheid. Zoveel mensen in de kerk. Zo bijzonder om dit te mogen doen, samen met Aili Deiwiks. Ze maakte tijdens de soundcheck deze foto en speelde een fantastische vioolsolo terwijl ik het spreekgestoelte beklom. Kippenvel. Brok in mijn keel. Niet echt handig voor een lezing. Maar ik begon toch.

NRC:    De eenzaamheid na een concert, ik ken dat gevoel’ Ernst Jansz (67) treedt weer op met Doe Maar en speelt in het Concertgebouw. Zijn leven en het artiestenbestaan aan de hand van tien nummers.  In de opmaat naar drie megaconcerten in de Ziggo Dome die Ernst Jansz in juni zal geven met het heropgerichte Doe Maar, brengt zijn eigen theatertournee hem binnenkort naar het Amsterdamse Concertgebouw. Met gitarist Guus Paat, violiste Aili Deiwiks en bassist Richard Wallenburg zal Jansz daar putten uit het materiaal van zijn vier soloplaten en, waar dat past in de sfeer en de thematiek, ook nummers van Doe Maar spelen.
Zie ook dit .

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.