Tampat Senang sluit voorgoed.

IAF:  Het oudste Indonesische restaurant van Nederland, Tampat Senang aan de Laan van Meerdervoort sluit maandag definitief de deuren. tampatsenanggevel
archieftopics

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Tampat Senang sluit voorgoed.

 1. Loekie zegt:

  In de omgeving van het restaurant kun je nauwelijks of niet parkeren. De moderne mens heeft geen zin om een kilometer of meer te moeten lopen van de auto naar de ingang. Dus kwamen er steeds minder mensen. Misschien had het restaurant moeten verhuizen naar een plek met ruime parkeergelegenheid.

  • Jan A. Somers zegt:

   Maar dat is dan niet meer hartje Den Haag. Ergens in Wateringseveld? Of Ypenburg? Daar zit al een Chinees, en de meeste mensen maakt dat niet uit. Van een paar echte ‘gelovigen’ kun je niet leven. In Delft is pas een Indonesische (niet Indische!) toko gekomen. Zelfde merken potjes sambal als bij AH en Jumbo, alleen maar duurder.

 2. Kim Baarspul zegt:

  One of the best Indonesia restaurants is closing. A few weeks ago I drove from Düsseldorf to eat there. It was fantastic and authentic! To the people there : thank you for so many years of great meals, thank you for the most friendly service, thank you for being there! I will miss you! Thank you so much!!! Kim

 3. R.A. Ferouge zegt:

  Die lokatie is nu niet handig. Duur parkeren, ingang met trap. Oude inventaris waarschijnlijk weggehaald. Huurprijs waarschijnlijk erg hoog en er zijn voldoende goede alternatieven zoals Keraton Damai.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.