Wat is Rimboe Radio Boemel van Bolland en Bolland ?

Beste mensen,

Ik ben Czilla Houwaart uit Den Haag.
Kleindochter van Willem van Ommeren en Trui van Ommeren-Sembel. Mijn lieve oma en opa zijn al een tijdje geleden overleden en mijn oma heeft mij altijd veel verteld over mijn roots, mijn Manadoneese roots en ik ben daar heel erg trots op. Ze heeft mij ooit verteld dat er een radio-uitzending is geweest van de bruiloft van haar en mijn opa.  Mijn opa was een Nederlandse militair die naar Manado is gestuurd voor de wederopbouw. Mijn opa heeft daar mijn oma ontmoet en ze zijn daar getrouwd voor hun komst naar Nederland.
De trouwdatum was 19 oktober 1950 te Manado.

Mijn oma vertelde mij dat ze zich niet meer precies kon herinneren hoe het radioprogramma heette. Het was iets in de trend van Rimboe Radio Boemel van Bolland en Bolland….zei ze dan, en is heel belangrijk voor jullie allemaal.
Ik kan niks vinden, misschien weet u meer?
Alvast vriendelijk bedankt en groetjes van Czilla

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Wat is Rimboe Radio Boemel van Bolland en Bolland ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.