Tong Tong Fair 2016, uur vroeger en naar 9 dagen

TTF_logoIn 2016 organiseren we al weer de 58e Tong Tong Fair, van zaterdag 28 mei t/m zondag 5 juni. Negen heerlijke dagen Tong Tong Fair, Food & Festival op het Malieveld in Den Haag. We zijn voortaan iedere dag een uur vroeger open: van 11.00 uur t/m 22.00 uur.
—-

Waarom 9 dagen? De eerste Pasar Malam Tong-Tong in 1959 duurde slechts 3 dagen. Dat werden er 4, 5,7, 10, 11 en in 1996 uiteindelijk 12. Dat we nu naar 9 dagen gaan, heeft onder andere te maken met de jaarlijks stijgende kosten om het Malieveld te huren. Een andere reden is dat verkorting tot 9 dagen de personeelskosten verlaagt voor oude én nieuwe standhouders.
Bron is facebook

Dit bericht werd geplaatst in TTF 2016. Bookmark de permalink .

2 reacties op  Tong Tong Fair 2016, uur vroeger en naar 9 dagen

  1. Redoh Ikhlas zegt:

    Jammer dat het door de financiële problemen de TTF 9 dagen korter duurt. Zowel het Kwaku festival als de TTF kampen allebei in financiële problemen. Nee, helaas komen wij niet uit Suriname. (Javaans-Surinaams heb je ook) Volgens mij vliegt bij de Nederlandse overheid een Surinaamse duif. Die zegt alleen maar doekoe, doekoe, doekoe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.