2 mei 20.25 NPO 1 Schaep Ahoy

schaepahoykro:  Terwijl de boot aanmeert in het Friese Joure, loopt de broeierige sfeer aan boord al snel op. In deze aflevering over vooroordelen (en, zoals Door het zegt; elk mens hoort bij een club) ontvangt Lena een oude klasgenoot: de Molukse schone Ramona (een gastrol van Katja Schuurman).

Liedjes die men zingt  zijn o.a. Ramona en Brandend Zand .
Rekwisieten voor deze aflevering komen van de Indoshop (echtpaar Petri-Rappange) die veel op pasars staat, bijv . de TongTongFair.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

2 reacties op 2 mei 20.25 NPO 1 Schaep Ahoy

  • P.Lemon zegt:

   Vond het een wat ‘vreemde en merkwaardige’ aflevering, maar dat liet zich verklaren…

   Cit : “Opmerkelijk is dat de Molukse treinkaping vandaag aan bod komt. Vooral opmerkelijk omdat de treinkaping in de jaren ’70 was en de serie zich dit jaar in de jaren ’90 plaatsvindt.(Geschreven door Jeffry van Geel op 02 mei 2015 – NWTV)

   … “In deze aflevering van Schaep Ahoy (De Kaping) laat regisseur Frank Krom, zelf Indisch, er niets aan gelegen om een loopje te nemen met alles wat Indisch en Moluks is of lijkt. Zoals kenmerkend voor de serie staat ook deze avond garant voor veel over-de-top acteer- en zangwerk, waar het plezier vanaf spat!

   Bij de NPO 1 dansen twee Balinese danseressen van DwiBhumi (Rahmida Padmawati en Ayu Supriyono) samen met actrice Katja Schuurman. Katja speelt een gastrol als ‘Remona’ uit de gelijknamige hit van The Blue Diamonds. Danseres Mida Patmawati danst ook een maskerdans op het bekende nummer ‘Brandend Zand’ van Anneke Gröhnloh.
   http://www.balinesedans.nl/
   ———————————
   verder Molukse promotie van :

   Henry Timisela
   Trots! Vanavond is m’n broer Joshua te zien in een aflevering van Schaep Ahoy op NPO1 om 20:25 uur. Ook Joenoes Polnaija en Gerson Oratmangoen! Verder natuurlijk ook Katja, Georgina e.v.a. Kijken!!!
   https://nl-nl.facebook.com/thebrotherstimisela

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.