Joop Munsterman alsnog per direct weg bij FC Twente

jmunsterman

rtvoost:     Joop Munsterman vertrekt alsnog voortijdig bij FC Twente. De voorzitter is per direct weg bij de club uit Enschede, daardoor is Aldo van der Laan formeel de nieuwe voorzitter.RTV Oost meldde begin maart al dat Munsterman op zou stappen, hij ontkende toen echter en zei dat hij tot het einde van het seizoen zou blijven.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Joop Munsterman alsnog per direct weg bij FC Twente

 1. eppeson marawasin zegt:

  ‘Would You Love A Munsterman’ … katanya nieuw clublied van FC Twente. Lordi, lordi …
  http://www.youtube.com/watch?v=Bpg_UOc-_a0

  Goed paasweekeinde semoea allemaal y’all …

  e.m.

 2. P.Lemon zegt:

  Was Joop is uit z’n jasje gegroeid …? Aduh die familiebanden…

  ***Rond de activiteiten van Joop Munsterman bij FC Twente hing de laatste jaren een zweem van vriendjespolitiek. De preses heeft vervolgens zelf besloten de banden met een aantal financiële betrekkingen te verbreken, meldt TC/Tubantia.

  Binnen de Enschedese club klonk de kritiek dat Munsterman banden had met veel bedrijven uit zijn kennissenkring. Vesta Media, waar zijn echtgenote werkzaam is, deed een deel van het drukwerk, zoon Sander verzorgde de website en zijn eigen bedrijf Sepa Green leverde de elektriciteit. Alleen met dat laatste was naar verluidt al twee ton gemoeid.

  “Joop heeft zelf besloten de zakelijke banden met Sepa en Vesta Media te verbreken. Dat had voor mij niet gehoeven. Hij is er niet slapend rijk van geworden. Sterker nog, hij ligt er nu wakker van”, vertelt Aldo van der Laan, die Munsterman in de zomer opvolgt als voorzitter van Twente.

  “Joop is zelf óók sponsor, hè? Hij heeft een eigen skybox en was met zijn diensten concurrerend in prijs. Met Zwanenberg lever ik ook aan FC Twente en in het stadion wordt wijn geschonken die mijn bedrijf levert. Dat staat keurig in het sponsorcontract dat ik heb met de club.”

  http://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/425805/munsterman-verbreekt-financi-le-betrekkingen-bij-twente-had-niet-gehoeven-.html

  Van der Laan meent dat Munsterman de beslissing volledig zelf heeft genomen. “Dit is uiteraard een beslissing van hemzelf”, vertelt Van der Laan in gesprek met RTV Oost. “Munsterman was geen obstakel, dus er was geen reden voor zijn vertrek. Het is een beslissing van Munsterman zelf en die moeten we respecteren.”

  Van der Laan mag zich vanaf heden preses noemen. “Ik zal nog een paar taken moeten overnemen, maar in principe verandert er niet heel veel.” De slechte financiële omstandigheden van FC Twente nopen de bestuursleden van de Eredivisie-club om de laatste weken veel overuren te maken. “Het is inderdaad een intensief proces, maar dat geldt voor de gehele raad van commissarissen.”
  http://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/429435/-munsterman-was-geen-obstakel-dus-er-was-geen-reden-voor-zijn-vertrek-.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.