Mails

Mail 1: Zie deze bloemen.

Mail 2:
Enkele familieleden – waaronder mijn overleden vader – hebben in (voormalig) Ned. Indië geleefd. Bij het onderzoeken van de familiegeschiedenis over deze periode (1925 – 1959) kom ik onder andere regelmatig informatie tegen over woonadressen met Nederlandse straatnamen. Bijvoorbeeld: Van Heutzlaaan 3, Magalang – Java. Na de onafhankelijkheid zijn straatnamen veranderd in Indonesische namen of vertalingen.
Mijn vraag: Is er een mogelijkheid de oude straatnamen te vinden en zo mogelijk de huidige Indonesische namen. Op deze manier hoop ik er achter te komen waar zij hebben gewoond.      Bvd en vriendelijke groet, aad van wijngaarden

Mail 3:
Ik ben een master student bij Universiteit Utrecht en ben nu bezig met een project over de rol van eten in Indo gemeenschappen in California. Ik ben vooral geïnteresseerd in de rol eten speelt in de ontwikkeling van een Indo indentiteit. In verbind met dit project, ik ben opzoek voor documenten die in Nederland beschikbaar zijn. Kent u bronnen die recepten en/of verhalen bevatten over de rol van eten in het leven van Indos in Amerika of Nederland? Bestaan er onderzoek verslaggen over de rol van eten in algemeen Indo diaspora?
Heeft eten en rol te spelen in verbind met de ontstaan van een Indisch geheugen voor de toekomst in Nederland en andere landen? Hoe gebruiken jullie eten in uw werk?
Bedankt van tevoren voor uw tijd en aandacht. Groetjes, Klaus Neumann

Mail 4:
Beste luitjes,
Ik ben in bezit gekomen van  de DVD Setia Hati – Het verhaal van Paatje Phefferkorn. Heeft iemand belangstelling? Tegen verzendkosten stuur ik ‘m op. Zend me een email via  indisch4ever@gmail.com

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Mails

 1. eppeson marawasin zegt:

  @Mail 1: Zie deze bloemen.@

  –Dat de aarde uitschiete grasscheutjes, kruid zaadzaaiende, vruchtbaar geboomte, dragende vrucht naar zijn aard, welks zaad daarin zij op de aarde! Oh ja, enne tot de verbeelding sprekende Orchideeën. En het was op I4E …

  e.m.

 2. Bo Keller zegt:

  oehoebloem
  En deze boze ”OEHOE”dan ,vastgezet in een bloem
  siBo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.