Dinand Woesthoff maakt carrièreswitch

kane_kuip_dinand_woesthoff_1Terwijl zijn band Kane een sabbatical heeft, slaat zanger Dinand Woesthoff een andere weg in. Dinand speelt mee in de nieuwe serie Nieuwe Buren, met o.a. Thijs en Katja Römer-Schuurman met wie hij bevriend is. Telegraaf.nl.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Dinand Woesthoff maakt carrièreswitch

 1. Pierre de la Croix zegt:

  Andere pet op, zo gezegd.

  Pak Pierre

  • Jan A. Somers zegt:

   Misschien die andere pet, u ook welbekend: pet, vecht, legergroen. Met het hogere budget voor defensie misschien een nieuw toekomstbeeld?

   • Pierre de la Croix zegt:

    Die werd zelfs in mijn tijd – zestiger jaren v.d.v.e. – nog “peloporpetje” genoemd. Maar er zaten toen nog veel misdadigers uit die “verkeerde oorlog” in het leger om papjongetjes zo als ik af te knijpen.

    Neen, ik heb uit een streng geheime en daarom uitgelekte nota begrepen dat Defensie na de 1000 scherfvesten ook 1000 bijpassende petten naar de strijdende Koerden zal zenden, gratis. IS kan zijn borst dus wel nat maken en onze eigen troepen kunnen voorlopig dus fluiten naar nieuwe petten.

    Pak Pierre

 2. eppeson marawasin zegt:

  Schijnt tijdens zijn sabbatical in cognito als troubadour rond te trekken. Na afloop van een straatoptreden gaat hij met zijn … rond, trekt daarbij een gezicht alsof hij bij zijn nieuwe ….. een kopje suiker gaat lenen en zegt dan ‘gooi maar in mijn …’

  e.m.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.