Pasar Dordt trekt 50.000 bezoekers

Organisator Wout Nijland is tevreden. “Dit is de grootste openlucht Pasar Malam van ons land”, klinkt het opgetogen. Hij wil graag terugkeren naar Dordrecht, zodat het een traditie wordt.“Maar we moeten wel nauwgezet naar de kosten kijken. Het publiek en de standhouders zijn enthousiast. We gaan met de gemeente praten om te kijken of de subsidie verhoogd kan worden. Dit evenement past helemaal bij Dordrecht en hopelijk kunnen we er uitkomen”, zegt hij.      IAF.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Pasar Dordt trekt 50.000 bezoekers

 1. Anoniem zegt:

  Dagelijks kwamen er maar handjevol mensen vanwege de stortregens!!!

 2. eppeson marawasin zegt:

  ‘Maar ben je er eenmaal in, dan heb je het naar je zin.’

  http://www.scarlet.nl/~dordt/stad/geschiedenis/legenden/dichterbij.htm

  e.m.

 3. ronaldo zegt:

  Op de eerste dsg, zondag kon je over de hoofden lopen, was bomvol en gezellig….ik was er maandag ook, toen was het wat minder door het slechte weer….woensdag was het mooi weer en wederom gezellig druk….het is voor Dordrecht en dordtenaren een succes….de vele indos die in dordrecht en omgeving wonen zien dit graag vaker, dat er wat voor hun georganiseerd worden….het is in de drechtsteden een grote en hechte groep

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.