Te huur in Oost-Bali

huurinoostbali

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Te huur in Oost-Bali

 1. Jos Crawfurd zegt:

  Nooit doen,een mooie site is zo gemaakt.
  Maak een deal:Beslissen bij aankomst en anders opnieuw een bod doen.
  Je komt er bedrogen van af:Proefondervindelijk.
  U bent er voor gewaarschuwd!!!
  Mvg Jos Crawfurd.

  • Loekie zegt:

   Altijd doen. 25 piek per dag voor 2 personen is geen geld. Zal geen 5* zijn, maar 5* is natuurlijk ook niet wat een Indo zoekt, tenminste als je alle oude mooie verhalen mag geloven over geen elektriciteit, geen stromend water, water uit de put, lampoe templek, dierengeluiden, spoken enz.

 2. ronaldo zegt:

  waarom nooit doen…je kan t toch altijd eerst ff bespreken en daarna als je het bekeken hebt, pas beslissen….iemand probeert t misschien goed te doen….en voor 25 euro per dag met zn tweeen kan je niet een bult van vallen, vind ik….je wordt hier in holland eerder belazerd door de zich noemende betere reisburo’s….zondags op sbs 6 tal van voorbeelden te zien…;) ik vind dat je iedereen iets moet gunnen en niet bij voorbaat afkraken, want dat wordt al genoeg gedaan….

  • Anoniem zegt:

   Heer Ronaldo,probeer nou eerst mijn reactie een beetje nauwkeuriger te willen lezen.Niets mis mee hoor.Wat U probeert te vertellen,heb ik in een eenvoudige zin laten weten,trouwens ik heb niet gezegd dat je belazerd wordt;het is jouw eigen gevoel op dat moment.
   Mvg.Jos Crawfurd

 3. Daantje zegt:

  Lijkt me te goedkoop om waar te zijn. Er zijn genoeg andere villa’s te huur op Bali die wel legitiem verhuurd worden. Gewoon referenties vragen en met paypal betalen of via een boekingssite als flipkey.com en je bent gegarandeerd dat je geld terug krijgt als er geen huis is.
  Bovendien gewoon genoeg speurwerk vooraf doen op internet. Niet alles is wat het lijkt en soms wordt je in de maling genomen als je voor een dubbeltje op de eerste rang wilt zitten.

 4. eppeson marawasin zegt:

  Maling!!! … Maling!!!!

  Pa Ling

 5. Pierre de la Croix zegt:

  Ik heb geen verstand van prijzen van huisjes op Bali of elders in de archipel.

  Maar als ik het goed lees wordt voor die 25 piek per dag ook nog “personeel” geleverd.

  Lijkt me een buitenkansje …. een mooie Balinese voor de was en de dapoer is nooit weg.

  Maling aan geld.

  Pak Pierre

 6. Ronaldo zegt:

  ik was afgelopen april voor 30 op Bali, in Kuta….er waren daar vele aanbiedingen van appartementen en huisjes, vanaf 150.000-200.000 rupiah per dag, das ongeveer tussen de 10 en 15 euro…ik ben met mn vriendin gewoon op de bonnefooi gegaan en lieten ons met de taxi afzetten bij hotel bakung sari, het hotel kosstte 350.000 rupiah. we besloten om daar een paar dagen te blijven en vandaar uit beetje te gluren waar we een goed verblijf kunnen krijgen, maar na twee dagen besloten we maar daar te blijven waar we waren en het beviel ons zo prima….lekker dicht bij het centrum en strand en van daar taxi met chauffeur gehuurd om trips te maken….hotel was schoon, heeft airco en een veranda om sávonds/ s’nachts heerlijk te borrelen, dan wel een ontbijtje te doen….iedere dag werd er schoon gemaakt, dus nieuwe lakens handdoeken en flessen water….als je er achter uit ging kwam je op een drukke straat uit waar er van alles te krijgen was….kep een motorscooter gehuurd voor 45.000 euro per dag, ong, 3 euro, ook maar gelijk voor 30 dagen. na drie dagen kreeg dat ding kuren, wilde niet meer boven de 60 km per uur, dus terug gebracht en kreeg een spiksplinternieuwe….wel een helm gekocht want ga geen eentje gebruiken die al tig keren op iemands hoofd heeft gezeten, maar vaak ook zonder helm gereden, niemand die daar op lette….snachts heerlijk toeren, uitwaaien en alle eet en drank gelegenheden bezocht….ook wel eens dat ding laten staan door te veel bintangs genuttigd te hebben en de volgende dag stond tie er nog, met de helm op het stuur….het is daar bijna heiligschennis als je een helm ontvreemd, hoeven we hier niet te doen….de mensen zijn super aardig en met het weinige wat ze daar hebben, zijn ze ook altijd vrolijk en doen hun dagelijkse ooffer ritueel….ben helemaal verliefd op dat eiland en zal volgend jaar weer (op de bonnefooi) naar Bali gaan….ben daar ook vele gepensineerde indo’s en hollanders tegen gekomen en die willen absoluut niet meer terug naar nederland, ja alleen op vakantie dan…;) de veel gehoorde reden was….als ik met mn vrouw 1600 euro inkomen hebt (aow, pensioen, enz…..), dan hou ik in nl maar amper 400 over, moet dit betalen en dat betalen, maar hier hou ik 1200 over….en als ik dood ga, tsja dan maak t ook nix uit waar ik dood ga, toch…? en als de kids mij missen, dan komen ze maar hier, hebben ze ook gelijk een geweldige vakantie….die woorden is me altijd bij gebleven….en ik kan ook vermelden dat ik daar niet een keer iets negatiefs heb meegemaakt….alleen een vent die probeerde bij wisselkantoor een paar briefjes te weinig wilde geven, maar ik had m door….en het was geen balinees….:)….Bali is een aanradertje.

  • Pierre de la Croix zegt:

   Nou … bij alle dikke ellende in de wereld is er ergens toch nog een paradijsje te vinden.

   Niet te veel rondbazuinen. Er zijn altijd mensen die om hun moverende duistere redenen (religie, ideologie, hebzucht, machtshonger of andere stoornis) paradijsjes grondig willen verzieken en omtoveren tot een hel.

   Pak Pierre

   • Ronaldo zegt:

    helaas waar wat u zegt, pak Pierre, maar er zijn ook vaak mensen onder ons die al vantevoren negatief er over schrijven zonder ooit daar geweest te zijn en dat is zo jammer….op vele (indo) sites lees ik vaak verhalen van mensen dat het daar steeds erger wordt met moslims en fanatici, orang rampok enz. enz….wanneer ik dan vraag waar en wanneer ze dat hebben meegemaakt, dan krijg ik een antwoord van, ja wij kijken wel uit om daarheen te gaan, maar we hebben het van horen vertellen….zo jammer…ook velen willen de mooie en leuke verhalen niet horen, als het over Indonesia gaat….het is gewoon een pracht land met pracht mensen….ik voel me daar senang op bali en natuurlijk zal daar ook wel eens iets gebeuren en natuurlijk is de regering misschien niet je van het, maar is dat hier wel zo sauber, wat er allemaal gebeurd ? En trouwens, het eten is daar voortreffelijk, waar ik het heb genuttigd en zoo goedkoop….vandaag weer uitgenodigd door vrienden om met zn vieren naar een restaurant te gaan…afrekenen 250 euro, dan voel je je echt belazerd, als je daar op bali ben geweest….hahaha, desalniettemin hadden we wel een hele fijne avond gehad….En dat wens ik jullie allen ook uit het altijd zonnige Hendrik Indo Ambacht…;)

    • Pierre de la Croix zegt:

     Nou …. als je vrienden tracteren is het toch alleen maar genieten geblazen en niet tobben over de prijs!

     Pak Pierre

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.