Pasar Patria

Bron is Armand Filon

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Pasar Patria

 1. Pasar Patria,
  wat een gezellige boel. gezellige mensen die duidelijk op hun gemak zijn onder elkaar. en ook veel Nederlandse mensen…het eten , oh, kreeg er trek van. Ik heb wel eens gehoord van dit soort feesten ( zo mag ik het wel noemen ? ) maar als half Duitse , half Nederlandse had ik nooit het idee dat de bezoekers zo divers en liefdevol naar elkaar waren
  van de muziek werd ik erg blij

  ben blij dat ik dit via mijn mail gekregen heb

  groeten, fairouz ( Ina Lammerts , Groningen )

 2. hansvschaik zegt:

  Huize Patria was ooit begonnen in een grote villa in Baarn, maar het werd te klein voor de toestroom van oudere Indische mensen, toen kwam er nieuwbouw in Bussum: Nieuw Patria, Uiteindelijk is er nu Patria Bussum.
  Mijn oma en haar zus zijn in 1958 opgevangen uit Indonesië in de villa Huize Patria.
  Twee van haar dochters (zussen van mijn moeder, mijn tantes dus) zijn later opgenomen in Nieuw Patria.
  Allemaal inmiddels overleden.
  Via een neef van mij heb ik een paar foto’s van mijn oma (in haar zolderkamertje in villa Huize Patria en een foto in de tuin van die villa).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.