Jos van Beuningen ontdekte snel nieuwe liefde

Was die stap voor de honkvaste Van Beuningen al niet groot genoeg, zijn trip kent een valse start. ,,Vlak voor vertrek brak ik mijn enkel. Dus stapte ik strompelend op krukken het vliegtuig in. En ja hoor, geen plekje bij het gangpad, maar opgehoopt tussen twee dikkerds. Ik dacht nog: het is een voorbode. Maar toen kwam er een stewardess naar me toe, die me gebaarde mee te komen. Ze schoof een gordijn opzij en er kwam een heerlijk bed tevoorschijn. Champagne sir? Toen voelde ik: dit gaat goed komen.’’
Het blijkt een understatement. Van Beuningen heeft op het Indonesische eiland de tijd van zijn leven. ,,Het begon al bij aankomst. ‘Ben je er nu al?’, vroeg de internationale studentenbegeleidster. Bleken de colleges een maand later te beginnen dan ik dacht. Het toeval wilde dat mijn suikertante Ingrid en haar zoons net in de buurt waren. Heb ik drie weken met ze rondgereisd door Java en Bali. We verbleven in de vetste resorts. De perfecte start.’’   IAF.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.