Kristallen filmprijs

naaijkens-retelhelmrichVier maanden nadat de documentaire ‘Buitenkampers Boekan main-Boekan main’ heeft regisseur Hetty Naaijkens-Retel Helmrich uit Goirle de Kristallens status gehaald. De film is door meer dan 10.000 bezoekers bezocht. Voor dit aantal ontving zij tijdens de vertoning van de film in Pathé Buitenhof in Den Haag de Kristallen Filmprijs.   de Weekkrant

leidelmeijer_naaykens

facebooksite buitenkampers:
Een zeer geslaagde Kristallen filmuitreiking door Willeke van Ammelrooij in een uitverkocht Pathé Buitenhof den Haag. Prachtige muziek uitgevoerd door het ensemble van componist Roy Kuschel en pianist/componist Xavier Boot. Na afloop heerlijke Indische hapjes van Toko Yvon Dordrecht. En ja de DVD met ook Engelse ondertitels is nu ook gelanceerd. De eerste exemplaren werden in ontvangst genomen door Frans Leidelmeijer, zijn nichtje Merel en Nelleke van der Krogt.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Kristallen filmprijs

  1. Ga de DVD begin april bestellen. Zat in Banyu Biru 10 bij Ambarawa tijdens de Japanse wrede bezetting. Maar ik weet uit eerste hand dat ook “zij” die buiten de kampen zaten ook heel ernstig geleden hebben. Het goed alles te weten en te bekijken van alle kanten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.