Pasar malam in de bush

Burgers Zoo:
Burgers’ Zoo organiseert 21, 22, 23, 27, 28, 29, 30 december & 2, 3,4 & 5 januari maar liefst elf sfeervolle avonden in het volledig overdekte tropische regenwoud van de Bush.

hoogenlaag.nl: Verbaast en blij verrast. De ‘tropische’ Pasar Malam in de Bush van Burgers’ Zoo blijkt een ongekend succes. Tot nog toe heeft dat het Arnhemse dierenpark tienduizenden extra bezoekers opgeleverd. De belangstelling voor de ruim 60 Indische stands komt niet alleen uit Nederland, maar vooral ook uit Duitsland. Nog niet eerder heeft een enkel evenement van Burgers’ Zoo zoveel publiek getrokken.

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Pasar malam in de bush

 1. eppeson marawasin zegt:

  Dankzij de tip van I4E gisteren naar Pasar Malam in de Bush geweest. Zoals mezelf vorig jaar beloofd, lekker in m’n uppie. In het tropisch aquariumgebouw OCEAN onder het genot van mijn eigen meegebrachte natje en droogje (bedelen mag niet hè;) lange tijd weggedroomd naar de Bandazee. Zag vader op het spiegelgladde oppervlak zijn visnetje uitwerpen voor ons dagelijks Zonnevis. Kon me ook goed voorstellen dat vader vanwege het heldere water zo kon genieten van het onderwatergebeuren.

  Tijdens dat wegdromen moet ik helaas het binnen in het bushrestaurant optreden van de Tjendol Sunrise hebben gemist. Gefnéks! Wat ik eigenlijk wel jammer vond, was dat mijn Marokkaanse Batikman er niet stond met zijn kleurige waar. Ik heb de likeur laten staan en alleen de spekkoek genomen. Wilde er nog mee naar Engeland varen, maar de sleutel was gebroken (?). Evenals de vorige keer smaakte op weg naar de uitgang de Indonesische pisang goreng weer enak sekali.

  Okay, je moet met je tijd meegaan. Toch blijft het wennen om een Balinese dans te aanschouwen op de tonen van elektrische muziekinstrumenten met een up tempo beat. Veelal zijn dit opmerkingen mijnerzijds, waar dochterlief tegenwoordig –wat worden ze snel wijs en volwassen- dan de kanttekening bij plaatst ‘Je wordt ouder Papa’, vrij naar A.F.Th. van der Heijden of was het toch Peter Koelewijn. Sudah lamar …

  Het was overigens niet zo druk als de laatste keer dat ik er was. Ik meen op 6 januari 2012. In mijn herinnering moest ik die dag toen eigenlijk ergens anders zijn. Ik denk daar nu in enen aan, omdat ik zo’n parkeermunt ad € 5,00 van Koninklijke Burgers’Zoo best wel prijzig vind, eigenlijk zeg maar …

  e.m.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.