Nice meeting you Bo Keller

15ik kom straks nog met een serieus topic van gisteren hoor, maar we vonden het erg leuk u ontmoet te hebben Bo Keller, aahaha zelfs nog gedanst zeg!

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Nice meeting you Bo Keller

 1. Boeroeng zegt:

  Bo, hoe lukte het dansen met jonge deerne?
  Vast beter als ik …. ik doe altijd olifant-in-porceleinkast-dans.

  • Jan A. Somers zegt:

   De dansleraar op de HBS in Vlissingen tegen mij: “Mijnheer, u danst als een paard.” Er was dus iemand die mijnheer en u tegen mij zei. Keurige opvoeding heb ik gehad! Ik zei een keer tegen mijn danspartner: Sorry. Antwoord: Niks sorry, gewoon niet op mijn tenen gaan staan. Zo leer je tenminste incasseren. Ik heb wel wat gemist: Heer Bo op de dansvloer! Dat lijkt me wat anders dan in een bevroren Korea.

  • bo keller zegt:

   Met Nelly kan je volgens mij door een volle porseleinkast
   heen huppelen zonder scherven te veroorzaken.
   Een aanrader voor de heren danst-huppelt en jive met deze dame.
   Pierre,was ook aanwezig en beslist onder de indruk van al ’t schoons
   in de Kumpulan aanwezig.
   Pierre,vandaag in BB een Frans de la Croix tegen het lijf gelopen,
   wel wat donker van uiterlijk maar heeft wel veel van je weg.
   Oja, hij was uit Djambi afkomstig en hierbij dan ook zijn
   hartelijke groeten voor je.
   siBo

   • Pierre de la Croix zegt:

    Ik ben altijd onder de indruk van schoons, waar ook ter wereld. Maar ja, nu mijn haar dunner wordt …

    Tja … er lopen nogal wat De la Croix’ vrij rond. Als die donker is moet het een echte zijn, ook al komt hij uit Djambi.

    Moet nog maar eens aan mijn achternicht Ruth B. – de la Croix vragen of Frans bekend en zo ja, op welke plek hij in onze klapperboom zit. Als je meer van hem weet dan naam, rang en registratienummer, mail die info dan naar mij als je wilt.

    Pak Pierre

    P.S. Gagah jij met the belle of the ball!

 2. peter pennings zegt:

  Ik was op zoek naar Bo Keller , mijn sergeant majoor ,,426 IBC, heb hem voor het laatst ontmoet in ,2008,, als gids in bronbeek,, ,, toen ik als snotneus in het leger kwam, had je een aantal mensen die op hun strepen stonden, geen natuurlijke leiders , alleen de rang,,, de majoor Keller, was in alles anders, ik ik moet zeggen hij had een natuurlijke, uitstraling ik had respect voor hem en nog,,, ik kwam jaren geleden ,, in Thailand een man tegen, Theo Elbers,,, ex Korea en KNIL en die kende de Majoor Keller ook ,, ik had het boek gelezen over Jan Montyn,, en die, kende de Majoor ook,,, heb een leuk gesprek gehad ,, met de majoor op Bronbeek,,,,, de beste Sergeant majoor die ik gezien heb, ook als mens,, u kent me waarschijnlijk niet meer ,,, maar bij deze bedankt,, voor mijn diensttijd, , soldaat eerste klasse Pennings

 3. bo keller zegt:

  Spadrie Pennings, op de plaats rust.
  En hartelijk bedankt voor de prettige herinneringen.
  siBo

  • peter pennings zegt:

   Majoor ik ben nog bij de uitvaart geweest van de Ajudant Theo Elbers,,2009,, op Bronbeek,, ruige kerel moemde u hem,,,( Korea ), u was toen bezig met de verhuizing, ,,, vertelde me iemand,, jammer dat ik u toen niet gesproken heb,,, ik woon dan in Nederderland, maar de meeste, tijd in Thailand, , als ik kans zie kom ik nog een keer naar Bronbeek, voor een rondleiding, ,,,,ga u goed,,,

 4. eppeson marawasin zegt:

  Horen we het ook eens van een ander meneer Keller. Mooi hoor …

  “e.m. Breng Groet”

  P.S.
  http://www.youtube.com/watch?v=5y2WIOa7CEI

  • Boeroeng zegt:

   Zo is het eppeson.
   peci-af !!!

   pecianime3

  • Pierre de la Croix zegt:

   Nou …. wat mij betreft mag het hele riedeltje commando’s klinken als Pak Bo langs defileert, al dan niet op de dansvloer:

   “Parrrresenteeerrrrrr – H’weeerrrr” ………. “Barèèèngt – Eregroet”!

   Overigens bedankt voor het stukje uit “O moeder, wat is het heet”, een van mijn favoriete series in vroeger tijden.

   Pak Pierre

 5. Frank en Jacquelin Bolsenbroek - Kleinrouweler zegt:

  Goedenavond meneer Keller! Zoals beloofd, zouden we u even groeten via de website. Moest wel even zoeken wan het door u opgeschreven indisch4ever.nl is een datingsite…. Het blijkt dus indisch4ever.nu te zijn (!) 🙂 Leuk u vanmiddag ontmoet en gesproken te hebben! U bent zo enthousiast en bekend met de materie en wij zo groen als gras in de zoektocht naar het indisch militair verleden van onze vader/schoonvader G.B. Kleinrouweler. Zojuist eerst eens een film gekeken: De Schorpioen van Ben Verbong. Mijn schoonvader (overleden 1991) herkende destijds het onderwerp van de film (illegale wapenleveranties aan de indonesiërs) en kon er niet goed naar kijken vanwege specifieke herinneringen hieraan gerelateerd. Heel intrigerend.

 6. bokeller zegt:

  Terima Kasih,
  en onder de ” liefelijke tonen ” ? van de gamelang
  hebben we de zoektocht gestart en dan opgemerkt,
  dat U ” Akal”” toepaste en deze Site gevonden.
  Zo ook Uw speurtocht met gebruikmaking van
  akal ,heeft U beslist succes,
  siBo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.