Mijn herinnering op 15 Augustus

Raymond schrijft op zijn weblog:
Natuurlijk was dit een fractie van wat opa meegemaakt heeft, maar geeft denk ik wel een beeld van zijn tijd als geïnterneerde. Als ik documentaires zie op internet of tv vraag ik me vaak af, hoe deze periode voor hem moet zijn geweest. Hij was tenslotte 22 jaar toen hij gevangen werd genomen en heeft tot zijn 25ste in een kamp door gebracht. Dat in de wetenschap dat zijn meisje (zoals hij oma altijd noemde) buiten het kamp leefde en het leven daar ook niet makkelijk was.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Mijn herinnering op 15 Augustus

  1. van Beek zegt:

    Een ander van beek’je op deze site? Raymond is een neef van mij. Zijn opa en mijn opa zijn broers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.