Een echt Arnhems (volks)verhaal van vóór 1900

Het nu navolgende verhaal is echt gebeurd en legt een link tussen het heden en het verleden en tussen het voormalig Nederlands-Indië (het huidige Indonesië) en tussen Nederland en wel in het bijzonder Arnhem.De heilige Kris en zijn schede van steen (Eusebius kerk). Om dit verhaal te begrijpen moet men terug in de tijd, ver terug in de tijd. Ook zou men kennis moeten hebben van het magische Indonesië en zijn uitwerking op den nuchtere Hollanders. Een echt Arnhems (volks)verhaal van vóór 1900.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Een echt Arnhems (volks)verhaal van vóór 1900

  1. Sylvia Groot zegt:

    geachte heer edward brouwer,

    met belangstelling heb ik uw verhaal gelezen. het mooie is dat u de keris “skin anta boga” in handen hebt gehad en u aan de hand hiervan visioenen hebt ontvangen. ik ben van mening dat u hierdoor in staat bent om u in uw onderzoek in de eusebius kerk te laten leiden door de keris. dat zal daar wellicht uw opdracht zijn en meteen een uitstekende spirituele oefening ten behoeve van limu puthi.
    de universele wet van eenheid zegt dat alles wat bestaat in zichzelf deel uitmaakt van al het andere. vanuit die denkwijze is bijv. iedereen in staat via de herinnering aan een droom een droomfiguur op te roepen en vragen stellen. op dezelfde wijze roept u via uw herinneringsbeeld aan de keris zijn geest weer op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.