Pasar Malam Bagus

Tjampoer schrijft:
Het werd een  presentatie met veel impact. De mogelijkheid die Fred Lammers bood aan de Stichting Max Maak Mogelijk werd op de zaterdagavond met beide handen aangegrepen door de diverse sprekers.  O.a. de heer Slagter, de projectleider van het initiatief om de Vergeten Indische Ouderen in Surabaya te ondersteunen , deed een krachtige oproep aan het publiek om de actie te blijven steunen. Het vertonen van de video samengesteld door Armand Filon en live ingesproken door Stella Makadoero en Armand zelf , onderstreepten de noodzaak om een bijdrage te leveren aan het project door het storten van een gift. Zie http://www.maxmaaktmogelijk.nl U kunt zich daar aanmelden als donateur! We hopen dat u dat massaal doet. Het is echt nodig!

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.