Presentatie biografie Aya Zikken door Kees Ruys

vstockum22mrt

ayazikkenkeesruysFoto’s 22 mrt hier te bekijken
Aya Zikken, een bevlogen schrijfster, die een aparte plaats, met een heel eigen geluid,  inneemt tussen de “Indische auteurs” uit haar tijd. Duidelijk beiinvloed en als mens en schrijfster gevormd door haar jaren in Nederlands Indie Wel heimwee maar zeker geen “tempo dulu” in haar uitgebreide oeuvre. Ook een vrouw van vele tegenstellingen, van hier maar ook van daar, liever in afzondering maar toch ook graag in de belangstelling.
Vrijdag 22 maart j.l. presenteerde auteur Kees Ruys, onder grote belangstelling bij boekhandel van Stockum, haar biografie “Alles is voor even” over Zikkens schrijversleven. Wie had kunnen bevroeden dat uitgerekend die dag haar dag van overlijden zou zijn. Een week geleden ontving zij reeds een eerste exemplaar tijdens een door haarzelf georganiseerd feestje.   Boek “Alles is voor even”, uitgeverij In de Knipscheer, o.a te koop/bestellen bij van Stockum.  Lees ook interview uit Groene Amsterdammer ’97

video boekpresentatie

Dit bericht werd geplaatst in Boeken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.