Tante Pia flirt met Willem Nijholt

Tante Pia was een nichtje van mijn moeder, een van de weinige familieleden met wie ze na de oorlog nog contact had. Ze woonde in Oosterbeek en was alweer jaren gescheiden van haar man, een wat schimmige beurshandelaar. Op mijn verjaardag kreeg ik altijd een kaart van haar en een enkele keer trof ik haar als ik op bezoek ging bij mijn moeder. Ik vond haar aardig maar wat naïef. Mijn moeder had haar natuurlijk verteld over onze woongroep in Amsterdam. Dat wij op zo’n mooi plekje in de woeste stad waren beland.  Lees verder.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.