Het sensationele leven van Marietje van Oordt

MarietjevanoordtDe levenswandel van de roemruchte Marietje van Oordt (1897-1974) is onderwerp van een nieuw onderzoek door Gerard Termorshuizen. De Indische pers schreef met regelmaat over haar dubieuze levenswandel. Door de ontmoeting in 2011 van enkele, in Nederland, wonende nazaten, kan Termorshuizen haar leven reconstrueren. Stichting Tong Tong probeert nu het geld te verzamelen om van dit onderzoek een boek uit te geven, vergezeld van een kleine expositie. En we vragen aan onze Sobats en andere vrienden of ze daaraan zouden willen bijdragen. Stichting Tong Tong.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Het sensationele leven van Marietje van Oordt

  1. Jeroen zegt:

    Ik heb al gecrowdfund voor dit project. Ze lijkt me een fascinerende vrouw en haar levensverhaal ook. Die tentoonstelling en boekje moeten er gewoon komen, en hopelijk ooit een documentaire over haar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.