Onderzoek Indische donors

Beste deelnemer,
In het kader van onze opleiding Communicatie- en Informatie Wetenschappen aan de Radboud Universiteit te Nijmegen voeren wij een onderzoek uit naar de donorregistratie onder Nederlands-Indische mensen. De volgende enquête is een essentieel onderdeel om meer te weten te komen over donorregistratie onder deze bevolkingsgroep.   vragenlijst.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Onderzoek Indische donors

 1. Loekie Lemper zegt:

  Voor zover dit al een serieus bericht is, is het in ieder geval de grootste flauwe kul. Enerzijds vanwege de racistische elementen, anderzijds en vooral omdat het weer zo’n wollensokken onderzoek in het kader van een overbodige studie. Als het over universitaire studies gaat, verwacht ik wat meer niveau. In plaats van dat slappe gedoe over donorregistratie hoor ik dan liever zoiets als :
  “A representation of π of a group G on a Hilbert space H is a group homomorphism from the group G to the group of invertible operators on H The representation π is called unitarizable if there exists an ivertible operator S suchs that S π(g) S-1 is unitary for every g in G. The representation π is called uniformly bounded if there exists a positive number M > 0 such that the norm of all the operators π(g) is bounded by M.”
  Voor zoiets heb je hersens nodig. Dat is academisch niveau.

 2. The Lucky Laki zegt:

  Wanneer je het mij vraagt vind ik die sexy dame in vraag 8 interessanter dan A representation of π of a group G on a Hilbert space H

 3. sens zegt:

  Waar zijn al die indische donoren dan?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.