a.s. zondag Kelapa Muda Party in Den Haag

klik op flyer

“Het programma voor de ‘Kumpulan-Benefiet’ georganiseerd door ‘Kelapa Muda’ op 26 augustus a.s. is aangepast en uitgebreid met twee extra attracties! Buiten ‘The Eastern Aces’ en Maxxie Eastwind’ treed ook op ‘Duo Ginger’ en geeft het Perguruan Pencak Silat Team ‘MANYANG’ o.l.v. Sir C. Don Kessing een pencak demonstratie en meer….

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

3 reacties op a.s. zondag Kelapa Muda Party in Den Haag

  1. Ed Vos zegt:

    Ik lees hier op de poster van Kelapa Muda dat er op die dag een benefiet was voor de vergeten indischen in Surabaya. Toevallig sprak ik onlang een van die lui van die stichting, ik wilde n.l. wel eens weten wat zij daar allemaal precies deden. Hij vertelde me dat hij niets wist van een opbrengst ten behoeve van de stichting. Zelfs in Surabaya wist men niets van een van gelden, die daar persoonlijk zouden zijn overgedragen. Nou ben ik geen Sherlock Holmes, maar ik vond het toch een vreemd verhaal..Hoe ken?

    Voorts een benefiet voor het herstel en renovatie van een wijk in Kota Semarang. Ik zou graag willen weten wie de stichting is die daarvoor zorg draagt?

    Een en ander ligt nog vers in het geheugen dus er moet beslist iemand zijn die daarover meer weet.

  2. Peter Mollet zegt:

    Heb ff gewacht op een eventuele reactie maar vreemd genoeg (of logisch voor hen op wie het betrekking heeft) is het radiostilte…wat is dan de reden zou je je afvragen want in mijn geval als ik integer zou zijn had ik onmiddellijk gereageerd…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.