Lintje en pasar toko neba

Mevrouw J.M. Rulos-van den Berg (Annemarie, 37 jaar) uit Ede is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester Cees van der Knaap van Ede heeft haar zaterdag 4 augustus 2012 de versierselen opgespeld die horen bij deze Koninklijke onderscheiding.
Ze heeft 15 jaar lang op zeer intensieve wijze geheel belangeloos activiteiten verricht op het gebied van humanitaire hulpverlening, mensenrechten en wetenschap. De uitreiking vond plaats tijdens een feestelijke bijeenkomst ter gelegenheid van het feit dat haar ouders, Jan en Dorine van den Berg, 25 jaar geleden begonnen met ontwikkelingsprojecten in Indonesië.

Mevrouw Rulos verricht al jarenlang vrijwillige activiteiten voor door haar ouders opgezette medische en sociale projecten, via de Stichting Anak Asuh Batam en Stichting Toko Neba. Zij heeft zich belangeloos fulltime ingezet ter verbetering van de medische- en sociale omstandigheden van kinderen in Indonesië.

Pasar Toko Neba  zaterdag 18 augustus  stationsweg 56, Ede

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.