Indonesiërs bashen café wegens alcohol

In Jakarta zijn 62 mensen opgepakt omdat zij een bar bestormden waar ook tijdens Ramadan alcohol wordt geschonken, zo meldt persbureau AFP. In totaal vielen zo’n 150 mannen, voornamelijk jongeren, de bar aan.

Dit bericht werd geplaatst in Indonesia actueel. Bookmark de permalink .

2 reacties op Indonesiërs bashen café wegens alcohol

  1. sibangga zegt:

    Ik zag het gister op het indonesisch nieuws op de tv + de discussie erna. Belachelijk die fanatieklingen. Hier in jakarta(java etc) zijn de diskotheken, karaokes dicht vanwege de puasa. Op bali en menado is alles boeka. Waarom doen ze hier gewoon niet alles open. Als je niet mag vanwege de puasa dan ga je niet. De andere we’ll.

  2. Ed Vos zegt:

    Die jonge fanatieke moslims doen me in ieder geval denken aan die jonge pemoeda – sorry rampokkers. Maar zie aan het eind van de ramadan vragen deze fanatiekelingen elkaar om vergeving. Het zou me niet verbazen slechs aan de eigen leden van hun jihadistische kaum. Het zijn gewoon huichelaars, en daarbij vormen ze een gevaar voor anderen ook. Het kan niet anders dat zij van jongsafaan zwaar werden geindoctrineerd. Misschien waren het vroeger straatkinderen die nu een veilig thuis (en groep) hebben gevonden
    Maar ja, het is blijkbaar elk jaar hommeles daar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.