Pelita Familiedag

Den Haag 16 juni — Pelita kan terugzien op een zeer geslaagde “Familiedag”. Het evenement werd voor het eerst georganiseerd in het Wellantcollege te Den Haag. Naar schatting waren er toch zeker een kleine 300 bezoekers. Naast lekker eten (Lefeber Catering en Toko Oen) waren er optredens van The Nightbreakers, Dwibhumi, Ricky Risolles, Ais Lawalata, workshop Balinese dans, Kookdemo door Bea Berens, lezing Ron Habibu en diverse gastoptredens. Er werd volop gedanst, genoten van tjendol , saté en andere lekkere hapjes. Ook was er een zgn. pasar ketjil met diverse stands. Men hoopt op deze manier het werk van stichting Pelita meer bekendheid te geven.
Zie de foto’s Pelita Familiedag 16 juni

en natuurlijk  een videoregistratie door indisch4ever

Zoals ik al zei, een heel geslaagde dag, lekkere muziek en gezellige mensen. Voor mij was het hoogtepunt wel het optreden van Ais Lawalata. ben groot fan van de man, helaas kunnen wij niet altijd naar zijn optreden, te ver. Dit keer zong hij ook samen met om Anis Pattiasina….wahh die twee, kippevel zeg, wat een stemmen, en vooral om Anis met z’n 86 jaar…..Ais ging op gegeven moment op z’n knieën voor de man. Inderdaad, respect voor hun, deze mannen moet je koesteren, in ere houden en zoveel mogelijk van genieten!! Dank allemaal voor deze onvergetelijke dag!

Zet alvast in uw agenda: Groot evenement 22 september, Pelita 65 jaar!

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen, Algemeen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.