Indisch4ever op de Tong Tong Fair (7)

foto- Gezellig gesprekje gehad met deze meneer, een Satudarah lid, neen heb hem niet gevraagd naar alle consternatie rond hun club hoor šŸ™‚ gewoon chitchat, we gingen beiden onze dochters opwachten en zouden later weer meeten, is er niet meer van gekomen, misschien morgen?

Wederom een mooie zomerse dag. lekker briesje zo nu en dan, prima uit te houden. Wat hebben we allemaal gezien vandaag……allereerst workshopĀ Tahitiaanse dans door Maeva, er werd mij gezegd dat de dames liever niet gefilmd wilden worden…nou dan niet šŸ™‚

In het Bibit th. de Eerste Generatie Show Van Vilan vd Loo bijgewoond. Vilan interviewde 2 zusters Ursuline en een oud leerlinge. Heb het geheel gefilmd (binnenkort te zien) wanneer je naar hun luistert zou je zo het klooster in gaan, wat een bijzondere vrouwen!

Het programma was gewijzigd, Robin Raven komt maandag, dus werd er Vliegers maken door Rubens Agaatsz ingelast. De Bengkel was bijna tot op de laatste plaats bezet. Er waren ongeveer 30 deelnemers. Allen enthousiast en geconcentreerd bezig met hun vlieger.

Ricky Risolles was vandaag ook van de partij met zijn Indo-IQ kwizz. Hoop hilariteit natuurlijk. er werd getest op kennis van muziek (titels liedjes) en dans, u ziet het filmpje binnenkort.

Tot slot even gekeken bij WorkshopĀ ā€˜ontdek je roots via de muziekā€™ met Rulof Manuputty. De titel begrepen we niet zo, hijzelf had het ook niet zo willen noemen. Rulof’s eigen Molukse afkomst komt zeker tot uiting in de muziek die hij maakt en de manier waarop. Het publiek kon met hem meedoen op de door hemzelf gemaakte instrumenten.
Fotos zondag 27e en foto’s Ricky Risolles

Morgen, laatste pasardag, dan gaan wij Robin Raven zien, lezing P Drooglever, Djam Boekoe , het afscheidsconcert , wat shoppen, en vast nog meer in de wandelgangen. Tot morgen lui!

Dit bericht werd geplaatst in TTF 2012. Bookmark de permalink .

3 reacties op Indisch4ever op de Tong Tong Fair (7)

  1. HvS zegt:

    Ben benieuwd naar de filmpjes!

  2. nelly zegt:

    Op het TTF Youtubevideokanaal : http://www.youtube.com/playlist?list=PLA7898B483741B11E&feature=edit_ok staan inmiddels wat films van indisch4ever, tjek het regelmatig want er komen er nog bij.

  3. hansvschaik zegt:

    Dank !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.