Tong Tong Fair

Het lijkt lang die 12 dagen pasar, maar voor je ’t weet kan je weer gaan aftellen…..naar het einde 😦 Nog maar 2 dagen mensen, dan zit het er weer op, dus grijp uw kans, tjek het programma, misschien waren er optredens die u heeft gemist de afgelopen dagen, en kunt u het alsnog gaan bekijken zondag of maandag.

Wij gaan in ieder geval zondag kijken naar de Eerste generatie Show van Vilan, Robin Raven en natuurlijk Ricky Risolles met al z’n fratsen om 16.30 in de Bengkel

Hier een samenvatting van 21 en 25 mei gemaakt door indisch4everrrr!

Zie ook Het TTF-videokanaal van indisch4ever .
Tasje staat al gereed met camera’s, verse batterijen, lipstick, vochtige doekjes (altijd handig voor…vanalles) pasjes, sobatkaart, genoeg eten in huis voor m’n sayang, ff nog pony bijknippen en…  zie ik jullie straks?

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen, TTF 2012. Bookmark de permalink .

2 reacties op Tong Tong Fair

 1. Boeroeng zegt:

  mrgenhhhh Nelly,
  Ik zit net te kijken naar je video van het Indisch Muzikanten Collectief.

  Ik blijf me verbazen over de scherpte van de beelden.. dat kon ik nooit met mijn vhs-camera uit 1992. Die 4x zo groot is als je camera.
  De belichting op het TT-podium helpt ook veel.
  Ik maakte ‘tussenshots’ vroeger. Vanaf het podium, voor het podium, beelden maken van het publiek. Die monteerde ik later in de film, om warrige stukjes film weg te poetsen of als afwisseling en beeldovergang.
  Als je het nog mooier wilt, dan is dat ook meer werk. Bijv iemand met een tweede camera die rondloopt en de eerste camera op statief midden in de zaal. Later monteer je de beelden dan.. Maarja…. is wel uurtjes extra bezig zijn.

  Ik zie nu dat ik deze groep en actors uit Bandung heb gemist. Maar ja… je kunt niet alles zien en van podium via eetwijk naar podium rennen. Das geen lol meer.

 2. nelly zegt:

  Mijn filmpjes kan je gerust in full screen bekijken, beeld is idd lekker scherp. ik had ook t idee om met mn oude camera, dus met beiden te filmen maarja pff gedoe hoor en meer, veel meer werk met monteren, als ik echt een rotstukkie erbij heb dan zet ik gewoon een foto erin, trucjes zat. het blijft moeilijk om een groot optreden mooi vast te leggen en zeker op de pasar waar iedereen heen en weer blijft lopen. zelfs in de theaters, waar ik soms met statief werk….als iemand langsloopt zie je mn film ‘hobbelen” vanwege de houten vloerdelen maarja het is toch een leuk geheel geworden en ik vind t erg leuk om mee te fröbelen. okayyy tot laterrr!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.