ajam besengek

De beelden uit mijn vroegste jeugd scharnieren tussen het fotoalbum uit Indië en de eerste herinneringen uit die lang vervlogen tijd. Als ik mij tenminste werkelijk wat kan herinneren. Mogelijk houd ik mezelf voor de gek en verwar ik feit en fictie als ik terugdenk aan mijn eerste levensjaren in Jakarta. door Rik Rensen

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.