Diederik van Vleuten en verhalenwedstrijd op indisch 3

De website Indisch 3.0 organiseert met medewerking van Diederik van Vleuten een verhalenwedstrijd. Jonge schrijvers (tussen de 16 en 36 jaar) kunnen het verhaal van hun grootouders over Nederlands-Indië inzenden. De verhalenwedstrijd draagt de naam Hier Wordt Wat Groots Verricht, met een knipoog naar Diederiks voorstelling. artikel

Wat is het mooiste verhaal van jouw Indische grootouders — Stuur hun verhaal over Indië op en win! Indisch 3.0 organiseert, met medewerking van Diederik van Vleuten, een verhalenwedstrijd. Ben jij tussen de 16 en 36 jaar en heb jij een verhaal van je grootouders over Indië? Dan kan jij meedoen. verder op indisch 3…

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.