Boeken

 Hans Vervoort mailde ons  over zijn nieuwe boek  ‘ Weg uit Indië’ :
Er is bij mijn weten nooit een kinderboek geschreven over wat op 8 maart a.s. 70 jaar geleden plaats vond: de inval van de Japanners in Nederlands-Indië. Dat heb ik nu gedaan. Weg uit Indië vertelt het verhaal van twee tienjarigen die de oorlog doorbrachten in een Japans interneringskamp, daarna de bloedige Bersiap-tijd meemaakten en ten slotte per boot overstaken naar Bibberland, waar de mensen zich slechts éénmaal per week baadden.Het is bestemd voor alle leeftijden vanaf 10 jaar en werd proefgelezen door 2 klassen van groep 8. Ze vonden het spannend en ook boeiend omdat het ging over Ned.-Indië, waar zij niets van wisten.      Lees meer op zijn website

Dit is de tweede thriller van Griselda Molemans na Oog van de Naald. Weer duikt de reporter Fay Pizarro in een nieuw mystery.
quote Griselda:
Hier is de cover van ‘Tot op het Bot’, de nieuwe thriller die in mei a.s. verschijnt. “In New Orleans overlijden enkele bewoners onder verdachte omstandigheden, gevolgd door een brute moord. Journaliste Fay Pizarro gaat op onderzoek uit, maar merkt al gauw dat niets is wat het lijkt, en dat bepaalde mensen maar al te graag de waarheid willen verzwijgen. Haar zoektocht brengt haar steeds verder in de wereld van voodoo. Dan wordt een van haar collega’s vermoord en wordt Fay zelf ook het doelwit van voodoopraktijken”.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.