Oproep – Indonesie en Nederland in de journalistiek

Stichting Latitudes Media wil een Engelstalig online magazine voor veelbelovend journalistiek talent uit Indonesië en Nederland gaan oprichten. Dit moet als podium dienen voor uitwisseling van denkbeelden, visies en ideeën over de relatie Indonesie-Nederland. Wie heeft zin om mee te doen? Journalistieke inslag en kennis van sociale media zijn een absolute voorwaarde. En verder veel affiniteit met de Indonesisch-Nederlandse betrekkingen op gebied van kunst, cultuur, onderwijs en meer. mail naar  info@latitudes.nu

Dit bericht werd geplaatst in oproepen en mails. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.