mooie, bijzondere mensen met INDO-ROOTS…hier melden aub!

Aanmelden is niet meer mogelijk, men is reeds voorzien!

Mevrouw WAIKIKI-lab (zelf 1/2 indisch) is op zoek naar mooie, bijzondere mensen met INDO-ROOTS! Heel, 3/4, 1/2, 1/4, 1/8, 1/16… mixed met andere culturen… zeer welkom! Om haar lang koesterende project (wens) eindelijk ten uitvoer te brengen. Hen portretteren en er een mooie tentoonstelling van te maken. Graag foto’s en kort roots-verhaal naar:  hi@waikikilab.com… Many thanks! ; )  tip via Facebook

Dit bericht werd geplaatst in oproepen en mails. Bookmark de permalink .

4 reacties op mooie, bijzondere mensen met INDO-ROOTS…hier melden aub!

 1. jos crawfurd zegt:

  dit is voor mij onbegrijpelijk,alhoewel je wordt hier vaak mee geconfronteerd:je bent Indo of je bent het niet,vanwege je gevoel.Indo wil zeggen dat je uit gemengd bloed bent ontstaan:kort gezegd:Aziatisch en Europees;m.a.w.1/2-3/4-1/8 0f 1/16 etc etc.Het bestaat niet je bent Halfbloed of je bent het niet;trouwens hier is al zo vaak over gedacht.Ik ben geen Neerlandicus en ook geen Bioloog of iets dergelijks;dus dames en heren brandt U maar los

  • CJ Lentze zegt:

   Meneer Crawfurd, ik zeg soms ook dat ik ‘half Indisch’ ben, van moederskant. Natuurlijk snap ik dat dat een beetje vreemd klinkt omdat een Indo al gemengd is. Maar ik zeg het omdat mijn vader wel een mix is, maar een andere: hij is half Afro-Caribisch, half Hindoestaans. Dus weer een compleet andere mix. Zou ik mezelf alleen maar Indo-Europeaan noemen, dan laat ik een helft weg.

   Maar meestal vereenvoudig ik het tot: half Indisch, half Antilliaans. Omdat dat makkelijker, overzichtelijker is. Toch roep ik ook best vaak ‘Ik ben een Indo’, ook wel omdat ik vooral met de familie van mijn moeder ben opgegroeid, dus voor mij is het Indische het bekendst.

 2. Hans. zegt:

  Half Indisch bestaat niet, net als half zwanger

 3. Dodol zegt:

  Ik ben half kecap en half alcohol. Mijn vader was een kecap fabricant.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.