Kelapa Muda Party

george dankmeijer Den Haag 20 november —  Een waterkoude en zeer mistige zondag. Perfect weertje om  richting Den Haag te gaan. Om precies te zijn, naar het Wellantcollege aan de Westvlietweg 42 waar elke maand de Kelapa Muda Party wordt gehouden. Op de foto: George Dankmeijer Doemt op uit de mist geheel verkleumd maar zal weldra ontdooien…..

korte video impressie

Vanzelfsprekend werd Andy Tielman herdacht en hield men bij aanvang een minuut stilte.

foto: de KMP-crew: Ans, Carmen, Ton, Ruud en Peter —
Zoals elke maand is het de organisatie weer gelukt een gevarieerd programma neer te zetten: Band Eddy C. and friends (Glenn en Suzy) gastoptredens countryzanger uit Denemarken Peter Borup, zijn partner Marie Sorenson gaf een workshop linedance, Shorty Miller, een salsa demo door Susie & Herbert en onze gastheer was niemand minder dan Alexander Keiluhu (oom Nono).   Foto’s kelapa Muda november zijn hier te bekijken.
Zet alvast in uw agenda, volgende KM party’s: 18 december — 15 jan. en 19 febr.

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.