Kunstbeurs ARTI

Woensdag 5 oktober was de opening van Kunstbeurs ARTI in de Fokker terminal, Binckhorst, te Den Haag. Onze aandacht ging natuurlijk vooral uit naar de “Blauwe Kamer” waar allerlei kunst te bezichtigen is, gemaakt door kunstenaars van Indische afkomst. Curator is Frans Leidelmeijer. Vrijdag a.s. wordt de Blauwe Kamer officieel geopend met o.a. lezing door Frans Leidelmeijer en muziek, zie programma.

Foto’s Blauwe Kamer  — foto’s Arti
Videoregistratie by indisch4ever.nu

U moet dit écht gaan zien, niet alleen de Blauwe Kamer natuurlijk, maar de rest…..is werkelijk een walhalla, luilekkerland voor kunstminnend Nederland. Ook al zou je er de trassieballen verstand van hebben (zoals ik) je raakt niet uit-ge-keken, je kan rustig een dagje daar rondslenteren. Arti is nog te bezoeken t/m 9 oktober.

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.