Indisch in Beeld

roks
quote mail: Ik wil graag een oproep plaatsen. Ik ben op zoek naar informatie over mijn Opa J.P.S. (Jan) Roks. Hij was een architect geloof ik en hobby fotograaf. Woonde in o.a. Bandoeng. Wie kan mij iets over hem vertellen? Tevens zoek ik informatie over mijn vader E.R. (Ewald) Roks geboren te Padang Pandjang. Toen zij naar Nederland kwamen hebben ze in Den haag en Rotterdam gewoond. Ik heb er een foto bij gedaan misschien herkent iemand een aantal mensen. Helaas zijn beide overleden en weet ik vrij weinig van mijn achtergrond.    Ik hoop iets te horen!  Met vriendelijke groet,   Marcella Roks

Dit bericht werd geplaatst in Indisch in Beeld. Bookmark de permalink .

3 reacties op Indisch in Beeld

 1. Anoniem zegt:

  he marcella ik ben getrouwd geweest met een Roks (familie van jou en heb nog steeds kontakt met de familie ik heb zelf jouw vader ook vroeger ontmoet mocht je interesse hebben….

 2. sylvia IJben zegt:

  Hallo, ik lees dit bericht nu anno 2018, ben benieuwd wie u bent, ik ben namelijk Sylvia Roks, de weduwe van Ewald Roks.

 3. sylvia IJben zegt:

  foto boven van links naar rechts, Chris Roks, Jaap Vorderman, Ewald Roks
  beneden zittend, Len Basoski 1e vrouw Ewald, Adi Vorderman/Roks, Madelon Roks / Des Celles, Aleida Roks, Thea Roks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.