Naik Sepeda

Onlangs fietsen gekocht. Zodra ’t weer het toelaat ondernemen we tochtjes in de omgeving Delft. Zo ook vandaag, ondanks dat de buienradar wat onbestendigheid beloofde hebben we ’t er toch maar op gewaagd. Uiteraard gaat de camera mee. De omgeving is natuurlijk niets vergeleken bij Indonesië, alles plat, vlak, geen berg of zelfs maar een heuveltje te bekennen, geen bijzondere vegetatie etc, maargoed we hebben toch wel wat leuke kiekjes kunnen schieten.

1-Hollandsche sawa, ik hoorde iemand “hamburger” mompelen achter me  3- “Het Woudt” jaja met DT Het Woudt ligt ogeveer 5 km van Delft, je waant je daar echt op ’t platteland, lief klein boeren-kampong. In het koffiehuisje minum kopi natuurlijk, wisten zeker dat ik kwam, ze hadden nl. ook spekkoek.
1-2- Dit hebben ze vast afgekeken uit Indonesië, al die stalletjes langs de weg met de heerlijkste vruchten. Hier in Holland pakken we dat nét ff anders aan, minder arbeidsintensief. 3- en toen…aaaduhh hujan keras, pulang saja. Vrijdag gaan we richting Rotterrrdam en hopelijk hoef ik dan niet als een blauwe vogelverschrikker op de fiets, dus allemaal schietgebedje doen dat ’t droog blijft ja, dan kan ik jullie tenminste perpelen met wat foto’s van bijv. een   “indische” olifant

Heeft u misschien ook een (vakantie) verhaal, leuk fotootje erbij, mail indisch4ever@gmail.com

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Naik Sepeda

  1. Willy Doop zegt:

    Heeft die kerel van jou soms vakantie, dat je zo on tour bent met je bike

  2. nelly zegt:

    haha ja klopt Willy, maar uitgerekend nu ’t mooie weer begint….moetie weer werken 😦

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.