Maandelijkse demonstratie st. Japanse Ereschulden.

Goede opkomst, ondanks vakantietijd en prachtig zomerweer waren de “diehard-JES-demonstranten”
weer present op de Tobias Asserlaan bij de Japanse ambassade. foto 1 = eerste tweede én derde generatie, goed dat jullie er waren!  Voorzitter Jan van Wagtendonk geniet momenteel van een welverdiende vakantie,  de honneurs werden waargenomen door bestuursleden Evert van Renesse van Duivenbode, Anneriet de Pijper, Wiko Lamain en het nieuwe bestuurslid Brigitte van Halder (op de foto met Ted Hartman}. Zij boden de 200e Petitie aan. De ambassadeur was echter ook afwezig dus men moest genoegen nemen met een waarnemer. Deze begreep er weinig van, of wil het niet begrijpen. Het bestuur moest wederom veel uitleg geven maar ’t zal wel weer tegen dovenmansoren zijn geweest ben ik bang. JES bestuursleden vragen zich ook af of dit alles nog wel een issue is in Japan tegenwoordig. Ook is er nog steeds ergenis omdat japan niet eens de moeite neemt om een ontvangstbevestiging te sturen.

Na de lunch werd natuurlijk uitgebreid nagepraat over de Indische kwestie. Iedereen werd bedankt voor de aanwezigheid bij de hoorzittingen, dit wordt zeer gewaardeerd en geeft het IP een goed gevoel zich  gesteund te weten door zo velen. IP is natuurlijk teleurgesteld over de uitslag van de stemming maar is tegelijkertijd ook verheugd dat wij zo ver hebben weten te komen. Het is nu wel duidelijk dat de oppositie partijen achter ons staan en het er niet bij zullen laten zitten. JES- foto album is bijgewerkt

Dit bericht werd geplaatst in Stichting Japanse Ereschulden-Indisch Platform. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.