Indisch4ever op de TTF….en toen ….AL

Om ’t af te leren, toch de laatste dag de Tong Tong Fair nog bezocht samen met mijn dochters. Het was al laat in de middag dus niet meer die enorme drukte bij de entree. In de hal stond de Band It’s Us opgesteld. Zij werden aangekondigd door Ais Lawalata en zongen wat nummers van de nieuwe CD (binnenkort filmpje) Dat is ook iets wat ik erg leuk vind, van die spontane optredens, gewoon ergens tussen de stands. We hebben nog eenmaal overal geslenterd, workshop poco2 gezien (ook filmpje binnenkort ja) gegeten, muziekjes geluisterd en als laatste het afscheidsoptreden in ’t Bintagtheater bijgewoond. Aan alle mooie dingen komt ’n end. Dank allen, het was weer enorm gezellig!!

ja lui…lichten uit, luiken dicht….al maar.

U ziet bovenaan ook al de links staan: foto’s van Indisch4ever en al onze films….tot nu toe, er komen nog een paar bij dus tjek de link binnenkort. En hier alle verslagjes van ons, hoop dat de mensen die niet in de gelegenheid waren naar Den Haag af te reizen, zo toch een impressie krijgen van de TTF 2011 en misschien wat geur en kleur opdoen. In ieder geval genoeg stuff om te bekijken op ’n rainy day.

Dit bericht werd geplaatst in TTF 2011. Bookmark de permalink .

Een reactie op Indisch4ever op de TTF….en toen ….AL

 1. Boeroeng zegt:

  Tong Tong Fair ….. terima kasih !!!!!
  Nelly en dochters……. hardstikke bedankt namens een unanieme redactie..
  Het was weer mooi geweest.
  Moe… maar voldaan
  Olifantje
  Snuit
  !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.