Indisch4ever op de TTF- Indisch Eten en Risolles Quiz

Foto’s Indisch4eveand-everrr @ TTF vrijdag 3 en 4 juni —

Wat hebben we vrijdag allemaal gezien, o.a. .De “Indische Keuken” met de dames Ellen Derksen en Bea Berens-Sleebos in het Bibit. Wat is het verschil tussen de Indische en Indonesische keuken? Welk gerecht is het lekkerst? ( Saté stond op 1, ik heb er zelf tierrrlik TIG keer op
gestemd  ) En zijn er misschien gerechten die eigenlijk afgeleid zijn van de Chinese keuken of heeft iemand het gewoon verzonnen ooit. Dit en meer werd besproken n.a.v de tentoonstelling in het Cultuurpaviljoen, en vragenlijst die mensen konden invullen. Ook kwamen stereotypen voorbij zoals bijv.gastvrijheid, bij ons kan iedereen ten alle tijden gewoon aanschuiven bij Hollanders is dat, althans vroeger, niet zo. Bij hun is (was) alles vaak afgepast gekookt, en kon je in de woonkamer of elders wachten tot men klaar was met eten.
– Iets waar velen naar uitkeken dit jaar, was natuurlijk de Indo-IQ-kwizzz door Ricky Risolles Er waren 2 teams. Zij moesten allerlei vragen beantwoorden en o.a. geblinddoekt eterijen proeven en karaoke. Grappig vond ik vooral dat het publiek ook gewoon HARDop meedeed en meezong.

 (Van beide programma’s hebben we meer film, plaatsen we op later tijdstip.)
Menir Risolles, as u een assistén soek..maak kennis met mijn broer, mr. Indo4Never!  —
O deze wil ik u ook niet onthouden…weer zo’n verHollandste indo die niet weet wattie met die botol-cebok aaanmoet.(haha ja you can thank me later gio, sampai besok ja!)

Dit bericht werd geplaatst in TTF 2011. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.